Supporters gezocht!

Voor de oplettende lezers onder ons die zich afvragen wat er toch met die tryatleet is gebeurd….Tja, die is even een tijdje ondergedoken geweest. Iets met een kleine deuk van een DNF, iets met een wat grotere deuk van een mountainbike-val en iets met een worsteling rondom tijd, werk, prioriteiten en, oja, een breuk met de racefietsliefde.

Noem het smoesjes, noem het zwakte, geef het beestje een naam. Als puntje bij paaltje komt echter, staan de feiten er niet anders voor dan dat ik over 2 maanden toch echt aan de start sta van de OD (Olympic Distance) bij Triathlon Veenendaal. Een gegeven dat niets anders betekent dat ik  1500 meter moet zwemmen, 40 (véértig!) kilometer fietsen en 10 kilometer lopen. Alsof het niets is.

En dat is het dus niet. Weet ik uit ervaring. Dik 2,5 uur de longen uit je lijf zwemmen, fietsen en lopen is zelfs met gedegen training een opgave waarvan je halverwege denkt ‘Wáárom doe ik dit?!’ Laat staan als ik straks halfbakken aan die startlijn sta (lees: hang, in wetsuit, in de surfvijver, biddend dat ik niet omver gezwommen word of blauwalg oploop).

U kunt zich voorstellen: ik kan wel een beetje support gebruiken. En ik niet alleen! Samen met mij zijn er nog honderden andere atleten (wel of niet goed getraind, ervaren of nieuwelingen) die gedurende deze krachtmeting wel wat positieve energie, vrolijke kreten en opbeurende woorden kunnen gebruiken. Want support helpt. Het beurt op, geeft energie en kan soms nét dat ene zetje geven om niet op te geven. Ook al ben je nog zo moe.

Dus, roep ik jullie op! En vraag ik jullie, mede namens de organisatie van Triathlon Veenendaal, om op zaterdag 27 augustus een eigen heldenbord of supportersbord te maken en naar Veenendaal te komen. Tussen 10:00 en 15:00 mogen jullie de longen uit je lijf schreeuwen naast het loopparcours. Uiteraard zal ik na mijn eigen genadeslag ook aansluiten met mijn heldenbord en alle mede-supporters voorzien van O-Sanne-Cake (en wat supporters-tips, mocht je die kunnen gebruiken). Wil je meedoen en je aanmelden voor de TriVeSup-Crew? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier! Ik beloof je: het wordt een onvergetelijke dag en van supporteren krijg je óók energie (niet overtuigd? kijk hier)

Ik ben jullie bij deze al ontzettend dankbaar! En geloof mij, vele honderden andere atleten straks ook!

20151011_133041


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s