Over mij

Hallo, ik ben Sanne: ‘meisje nooit genoeg, stuiterbal, hardloopster, tryatleet, marathoner, blogger, vlogger en heldensupporter.’ Aangenaam.

Begin 2013 ben ik dit blog gestart nadat ik met kerst door mijn vader werd uitgedaagd om samen voor de marathon te gaan. Mijn eerste. Een hele. Niet iets dat je zomaar even doet. En omdat ik met mijn vele activiteiten al voorzag dat het nog wel eens passen en meten kon worden, besloot ik een aantal passies van mij dan maar samen te stoppen en zo dit blog te lanceren. ‘Mijn Eerste Marathon’ een feit.

Inmiddels zijn we vier jaar, twee marathons en heel veel ups, downs en avonturen verder en heb ik plannen gemaakt richting een eerste ultra. Het kan zo eens verkeren.

Ik ben dit blog ooit gestart met als doel mensen een kijkje te nemen op mijn weg richting mijn eerste marathon. Inmiddels weet ik dat het niet alleen het doel is dat telt, maar vooral ook de weg ernaar toe. En de mensen die je langs die weg tegenkomt.

Hardlopen verbindt, verbroedert en schept een band. Dit blog is dan ook niet alleen van mij, maar vooral ook van al die andere loopmaatjes die mij inmiddels al een hele tijd volgen. En met sommige waarmee ik zelfs bevriend ben geraakt.

Waar het avontuur zal eindigen? Ik heb geen idee. Zolang ik kan blijf ik mijn grenzen verleggen, nieuwe uitdagingen zoeken en daar met liefde en een portie runners high over schrijven.

ua