Zeg ‘jaaaaaa’ tegen Kari Traa!

“Oh….die is gaaaaaf! En die! En die! En die! En die!”

Als een kind met adhd in de snoepwinkel. Zo voelde ik mij afgelopen dinsdag. Ik was namelijk door JantieneDSC_4651 van Altijdsporten (en mijn knotsgekke zeezwemmaatje) uitgenodigd om te komen ‘modellen’ voor het Noorse sportmerk Kari Traa dat zij per komend jaar in haar webwinkel gaat verkopen. Hoera! Want Kari Traa…dat is een merk dat mij echt op het lijf is geschreven (vind ik dan hè). Ik leerde het vorig jaar al via Andrea online kennen, maar nu kon ik het eindelijk – in plaats van kwijlend achter een beeldscherm – in het echt aanschouwen. En dat deed ik met volle teugen! Kari Traa is namelijk niet zomaar een ‘zoveelste’ sportmerk; het is een merk speciaal voor vrouwen én – héél belangrijk! – met heel veel toffe prints en kleuren! Tja, en als je kleur zegt….dan ben ik er als de kippen bij!

Ik was dan ook meer dan blij dat ik als ‘kleur-ambassadeur’ met een aantal andere ambassadrices was ‘uitverkoren’ om op deze dinsdagavond volledig uitgedost in Kari Traa outfit te poseren. Zelfs ondanks dat het een druiligere dinsdagavond was en het ‘glamoureuze modellenleven’ vooral bestond uit poseren in de regen, omkleden onder een boom en in je shortje en topje vooral keihard doen alsof het al de lente en zomer van 2016 was (dat was namelijk de collectie die we zouden showen). Gelukkig hoefden we geen ‘standaard modellen’ te zijn en in onnatuurlijke houdingen lief te glimlachen naar de camera. Maar…mochten we gewoon doen waar we het beste in zijn: sporten! Of ‘twerken’ daar ook bij hoort betwijfel ik, maar soms moet je als ‘modellen-rookie’ iets doen om met een telelens op je neus een beetje te ontspannen. Ik ben bang dat ik mijzelf hiermee wel een modellencontract heb verspeeld, maar ik zou altijd nog een carrière als eenmalige youtube-hit kunnen overwegen.

Tussen de regendruppels door (hoezo, wij maken de naam ‘Altijdsporten’ waar?), mocht fotograaf James, zich in ieder geval de benen onder zijn lijf uitrennen met de camera. Als je aan 6 sportieve meiden namelijk vertelt dat ze zich sportief uit mogen leven, dan doen ze dat ook (met als enig puntje dat de kleding natuurlijk wel schoon en heel weer terug moest – anders waren we zeker hoger in al die bomen geklommen!). We hadden dan bij de Soesterduinen ook echt een geweldige locatie om ons uit te leven. Van sprintjes door de duinen tot slingeren met kettlebels en hangen aan takken. En dat Kari Traa meisjes geen kleurrijke prinsesjes, maar stoere colorchicks, dat werd nog even bevestigd door een potje touwtrekken (waarbij James ons soms even moest vermelden dat we best iets minder fanatiek de camera in mochten kijken – oeps, oja, het was een fotoshoot, geen wedstrijd!).

Achthonderd foto’s later kwam er toch echt een einde aan de shoot en moesten we helaas alle kleding weer inleveren. Met enige tegenzin gaf ik mijn lievelingssetje weer terug aan Jantiene. Hoe graag ik ook zou willen, deze kleding is toch echt pas voor de collectie van 2016. Zucht! Nog eeeeeeventjes geduld dus. Maar dan gaat het ook echt een hele mooie kleurrijke lente en zomer worden!

DSC_5300

DSC_4704

Foto’s: James Doeland


5 reacties op ‘Zeg ‘jaaaaaa’ tegen Kari Traa!

  1. ja jij wordt zeker een youtube hit, had het filmpje al gezien en tranen met tuiten gelachen. Buiten jou hit is het heel mooi kleurig spul, wel weer jammer dat er geen mannen collectie is ;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s