Vierdaagse Vlog: Dag 2

Vierdaagse dag 2. Roze woensdag! Behalve voor mijn vader dan. Die stiefelt gewoon vrolijk door zonder op- of omkijken. Een warme dag, maar dankzij een briesje toch minder warm dan gedacht. De dag van Wijchen, van muziek en dansjes. Een dag van voeten die toch wel een beetje beginnen te branden. Van 40 kilometer doorlopen en dan gelukzalig ter aarde storten. En een dag van doorzetters. Vooral wat mijn nichtjes uit Amerika betreft. Iedereen heeft de finish gehaald. De zwaarste dagen zitten erop. Half way there. Op naar de Zevenheuvelen en de Via Gladiola!


Een reactie op “Vierdaagse Vlog: Dag 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s