Jong geleerd…

Vandaag is het donderdag. In de sociale mediawereld voor velen ook wel beter bekend als ‘Throwback Thursday’. Dé dag om oude foto’s van jezelf, anderen of situaties uit het (verre of minder) verre verleden te posten. Soms vertederend, vaak hilarisch, maar altijd een goed excuus om die oude doos met foto’s weer eens tevoorschijn te trekken.

Afgelopen maandag was ik bij mijn ouders. Mijn tante uit Amerika was op bezoek, dus geen beter moment om – na het eten en een aantal wijntjes – wat gouwe ouwe boven water te halen. Zo ook de plakboeken van mijn vader. Zijn hardloopplakboeken welteverstaan. Geordend zoals een echte marinier betaamt heeft hij namelijk van al zijn wedstrijden het bewijs op papier bewaard. Datum, evenement, uitslagenlijst én…(finish)foto’s!
De meest hilarische mocht ik helaas niet delen (wat waren die broekjes in de jaren ’80 kort!), maar ik kwam wel een aantal andere leuke tegen die ik jullie zeker niet wil onthouden.

Want wat blijkt; ik ben zonder dat ik het wist al bij meer marathons geweest dan ik dacht! En in Leiden ben ik zelfs in 3:01:03 over de finish gekomen! Best knap voor een meisje van pakweg 7 jaar (en iets minder voor mijn vader, want die had natuurlijk eigenlijk op die 2:59:59 gehoopt). Wie had dat gedacht?
Zo vader zo dochter, dat blijkt wel weer. Hoewel mijn marathonplakboekje nog wel wat aan de lege kant is. Maar dat het lopen er met de paplepel ingegoten is, dat is wel duidelijk. En natuurlijk netjes rekken en strekken na afloop! Immers, jong geleerd….

20141020_205153

20141020_205050

20141020_205025

20141020_204600


Een reactie op “Jong geleerd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s