Opruimwoede kado!

20170306_175018Eens in de zoveel tijd heb ik last van opruimwoede. Ik ben geen grote spullenverzamelaar, maar word al snel kriegelig als ik spullen op elkaar moet proppen of erachter komt dat het gewoon niet meer past. Een beetje vrouw zou in dat geval uiteraard gewoon een nieuwe kast kopen (immers, kan een kledingkast van een vrouw ooit groot genoeg zijn?), maar ik spreek met mezelf liever de ‘erin en eruit’ regel af. Pas als ik een zak met kleding weg heb gedaan mag ik weer wat nieuws halen.

Deze regel is overigens niet heel strikt. Soms ben ik iets te enthousiast met opruimen en bedenk ik me na afloop dat het misschien ook wel een goed idee was geweest als ik één van die 3 zwarte rokjes wél had gehouden (ben inmiddels namelijk al 4 20170306_175012maanden op zoek naar een nieuw exemplaar, zonder succes). Een andere keer smokkel ik en laat ik me tussendoor toch verleiden om dat ene glittertopje dat eigenlijk ‘niet praktisch maar wel o zó mooi is’ te kopen. Ik ben immers ook maar een vrouw hè.

Afijn, toen ik van het weekend met de naderende lente mijn sportspullen weer eens aan het doorspitten was, kwam ik erachter dat ik eigenlijk wel meer dan genoeg heb en zelfs een stapel spullen heb liggen die ik eigenlijk niet of nauwelijks draag. En ja, ik weet dat er sportsters zijn die menen dat je bij ieder haar-elastiekje een andere outfit moet dragen. Maar aangezien ik slechts haar-elastiekjes heb in één saaie kleur (misschien moet ik daar toch eens wat aan gaan doen) en meen dat ik met 4 lange tights, 4 korte tights ook het jaar wel door kom, leek het me wel een leuk idee om mijn opruimwoede eens ergens anders te laten belanden dan op Marktplaats of in de kringloop. Namelijk bij jullie!

20170306_175004Wat ik in de aanbieding heb? Drie kekke setjes kleding, maat S, gesorteerd op – jawel – kleur. Een setje voor de roze meisjes, een zetje voor de blauwe chica’s en een setje voor de yellow girls. Alles nog in goede staat (soms zelden tot nooit gedragen) en klaar om een beter bestaan te krijgen in een andere sportieve kledingkast.

Het leukst zou ik vinden als de kleren gaan naar iemand die het echt verdient. Omdat ze misschien zelf niet zoveel geld heeft om aan sportkleding te besteden. Of omdat ze keihard heeft getraind om haar eerste 5 kilometer te lopen. Of omdat ze wel wat aanmoediging richting die eerste (halve) marathon kan gebruiken. Of omdat één van deze setjes haar écht op het lijf geschreven is.

Ben of ken jij zo iemand? Laat dan een reactie achter, met hoe, waarom en welk setje je zou willen hebben. Wie weet, valt mijn opruimwoede dan straks wel bij jou of een vriendin op de mat.

20170306_174956

 


10 reacties op ‘Opruimwoede kado!

 1. Ej Hallo! Ik wil wel een setje van je kopen voor een te hoog bedrag en het geld storten op mijn eigen kika marathon run account! Soort van Sponsor jezelf actie haha!

   1. Ja;-) Sam. 23 jaar, leuke meid. Met haar loop ik momenteel regelmatig. Heeft een smalle beurs, en een lege kast. Ben ook al in mijn eigen kast gedoken 😉
    Verzendkosten zijn voor mij uiteraard.

   2. Lief! Het roze setje is inmiddels vergeven maar als je mij per dm laat waar ik 1 van de andere setjes naartoe kan sturen, dan ga ik mijn best doen het morgen te verzenden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s