HuiskamerRun 2.0!

feest-vlaggen-12302730‘OMG! Kan iemand de vlag uithangen? Ik heb zojuist voor het eerst sinds 7 weken weer (pijnvrij!) gelopen!’

Bovenstaande tweet stuurde ik eergisteren met een grote doos confetti het luchtruim in. Want boven al mijn verwachting was het onverwachte eindelijk gebeurd: Na bijna 7 weken ‘stilstaan’ liep ik ‘zomaar’ ineens weer een minutenfeestje! Verbaasd en een beetje onwennig, maar wel met een heule grote grijns op mijn gezicht. Hieperdepiep….!

Of het aan mijn opgebouwde karma van het supporteren ligt, mijn dansmoves in het ABBA museum,  of dat ze in Stockholm stiekem helende stofjes aan het drinkwater hebben toegevoegd, ik weet het niet. Maar ik kan je wel zeggen dat het on-ge-loof-lijk goed voelt om te merken dat je lichaam ineens weer weet hoe het moet: lopen. Wat het ene moment namelijk nog heel vanzelfsprekend is, kan dat het volgende moment zomaar ineens niet meer zijn.

En dus liep ik. Niet snel, nog echt soepel en met een conditie waar zelfs Evert zijn wenkbrauwen van zou optrekken (waarom heeft al dat spinningzweet mij geen extra loopconditiepunten opgeleverd?). Maar hé, ik loop! En that’s all that counts!

Tja, en waar wat te vieren valt….daar moet een feestje komen! Helemaal nu ik zo lekker in de impulsieve spontane modus ben. Ik zeg: iets met beweging, muziek, gezelligheid en lekker eten. Ik zeg: HuiskamerRun 2.0!

Een HuiskamerRun zeg je? Jazeker, een HuiskamerRun!
Voor wie het concept niet kent of gemist heeft: De HuiskamerRun is een initiatief dat ik begin dit jaar in het leven heb geroepen met de simpele motivatie dat ik het mij tof leek om samen met een groep mensen gezellig te lopen en te eten. Een idee werd een concept en een concept werd een plan en voor ik het wist stonden een maand na mijn eerste gedachtekronkels zo’n 15 lopers bij mij in de woonkamer om de allereerste editie tot een heel groot succes te maken. Waar het toverwoord ‘kwarkbroodjes’ al niet goed voor kan zijn!

En zoals dat gaat bij grote successen, volgt na één editie al snel de vraag: wanneer komt deel 2? Zat er eerst nog een zomer, een marathontraining en een blessure tussen, nu zijn mijn ‘excuses’ toch echt wel op en kan ik er eigenlijk gewoon niet meer omheen: die tweede editie moet er nu echt van gaan komen!

Dus *tromgeroffel* pak je agenda er maar vast bij en zet zondag 9 november met hele dikke letters in je agenda. Dan gaat het namelijk gebeuren: de tweede editie van de HuiskamerRun. Een loop én een runners high tea. Met als Zweedse touch overheerlijke kwörkbrødjes én muziek van ABBA (sorry lieve mensen, het ABBA museum in Stockholm heeft echt teveel indruk op mij gemaakt en aangezien het toch ook een beetje mijn feestje is…)

Wil je meedoen? Stuur mij dan een mail ovv ‘HuiskamerRun’ met daarin je naam en contactgegevens. Ik neem dan contact met je op met de verdere informatie. Enne…wacht niet te lang, want met de grootte van mijn huiskamer kan ik maximaal 15 lopers kwijt.

HuiskamerRun 2.0
Wat: HuiskamerRun – bosrun en high tea
Waar: Veenendaal – Prattenburg
Wanneer: Zondag 9 november
Hoe laat: 12.00 – 16.00
Afstand: Rond de 10km in een ‘gezamenlijk’ tempo
(De HuiskamerRun is geen wedstrijd maar een gezellige gezamenlijke loop)
Runners High Tea: Veel, héél veel lekker hardloopvoedsel met uiteraard de beroemde kwarkbroodjes en mammoetkloten!
Kosten: €15,- pp
(dit is inclusief loop, high tea, mogelijkheid tot gebruik douche en natuurlijk heel veel gezelligheid!)

Dus, heb je ook zin om spontaan en impulsief aan iets anders mee te doen dan je standaard hardlooprondje? Pak dan die doos confetti en hang samen met mij de vlag uit! Want een feestje, dat moet gevierd worden!

1902896_10203534205382902_1781582033124157697_n-600x250


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s