Vlog: Singelloop Breda – The Secret Mission

Dat je op zoek bent naar 10 kilometer wedstrijden aan het einde van het jaar. Je ineens wat voorbij ziet komen van de Singelloop in Breda. Je op de website leest dat deze wedstrijd ‘onofficieel de gezelligste loop van Nederland’ is. Bedenkt dat je dit weekend nog niks te doen hebt. En zo spontaan besluit om op zondagochtend alvast wat doelen na te jagen. Vloggend.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan nu de film. Eén ding kan ik vast verklappen: een race al filmend lopen levert in ieder geval niet de Oscar voor het beste camerawerk op!


8 reacties op ‘Vlog: Singelloop Breda – The Secret Mission

  1. Daarom loop ik dus nooit een wegwedstrijd, haha. Wat een herrie. Snap best dat je daar een PR op loopt, daar wil je zo snel mogelijk vanaf zijn. Super leuk filmpje Sanne. Maar muziek en bakken gaat helemaal niet goed samen. Ik heb je alleen maar zien playbacken, van het bakken is volgens mij weinig terechtgekomen. Je kende het liedje wel goed ;). Sjoerd had gewoon wat meer biertjes weggetikt :P.

    1. Normaal loop ik ook niet heel veel grote evenementen, maar dit was echt leuk (en hoewel ik zelf nooit met muziek loop, vind ik muziek langs de weg echt heerlijk). Tja, die kwarkbroodjes had ik inderdaad nog even moeten showen (bewijs dat ik ze echt gebakken heb!)…ze waren helaas al heel snel op 😉 Enne…Sjoerd had evenveel bier op als ik. Hij had alleen wat minder getraind 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s