Rennen en plannen

Zo, we zijn er weer hoor!
Voor degenen die dachten dat ik na mijn Mexico-avontuur met een sombrero over mijn hoofd een ellenlange hardloopsiësta was gestart: wees gerust. Naast alle nieuwe plannen in mijn hoofd, was er gelukkig ook nog tijd genoeg voor nieuwe kilometers in de benen.

Want – het is eindelijk zover – ik mag weer! Vrij, los, zonder schema, zonder wandelminuutjes (en hopelijk ook zonder nazeurende blessure): Lopen! Gewoon vrij, blij lopen! Ik heb er meer geduld voor moeten opbrengen dan ik begin september(!) had gehoopt, maar dat dat geduld dan nu maar dubbel en dwars beloond mag worden!

Want, ik geef het eerlijk toe, het valt nog niet mee: opbouwen. Of, nog eerlijker toegegeven, het valt best wel tegen: opbouwen. Dacht ik dat ik zo weer op mijn gemakkie de kilometers in een lekker tempo zou wegtikken, de realiteit laat toch echt anders blijken. Opbouwen, is echt opbouwen en dat geldt niet alleen voor de kilometers, maar ook voor het tempo.

Je kunt je dan ook voorstellen dat ik vorige week als een kind zo blij was toen ik eindelijk weer eens die grens van 10km aantikte. Binnen het uur. ‘Hè, hè, we zijn er weer!’, zo voelde het. Eindelijk écht weer op pad! Een mijlpaal die dan ook meteen maar gevierd werd met koekjes. Bij een zo’n minutenfeestje hoort immers wat lekkers!

En ja, als je dan de flow weer te pakken hebt, dan gaat het lekker. Dan lopen niet alleen je benen, maar dan loopt ook je hoofd. Over van ideeën. Want terwijl ik mijn kilometers eindelijk weer eens wat kan uitbreiden, begint ook De Kleine Huiskamer steeds meer vorm te krijgen. Zo kwam gisteravond zomaar spontaan het idee om het plan van die Runner’s High Tea echt tot uitwerking te laten komen, waarna meteen de eerste lopers zich al spontaan aanmelden. Tijd voor actie dus! Hoe, wat en wanneer daar wordt op dit moment hard aan gewerkt, maar dat het gaat gebeuren (en snel!) dat staat vast! Mocht je dus in zijn voor voor een gezamenlijke Kleine HuiskamerRun en eindelijk die mammoetkloten eens willen proberen? Houd de site dan in de gaten!

En tja, zo komt alles weer samen. Rennen en plannen en ondertussen stiekem nog een beetje dromen over die marathon. Als je maar genoeg ballen en kloten hebt om door te zetten.

Daadkracht met ballen

 

 

 


3 reacties op ‘Rennen en plannen

  1. Leuk initiatief, de Kleine huiskamer, ik hoop dat dat goed gaat. En die marathon die komt vanzelf wel, gewoon door blijven lopen. Grtz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s