De 105 kilometer van Leeghwater

Hoe overleef je de langste afstand die je tot nu toe gelopen hebt? Wat doet het met je als je om acht uur ’s avonds start en weet dat je pas de volgende dag ergens aan het eind van de middag (of misschien zelfs avond) binnen zal zijn? Waarom wil je dingen als dit? Waarom ga je 105 kilometer wandelen als je ook gewoon thuis op de bank naar ABBA kan luisteren? Hoe smaakt lasagne als je het om zeven uur ’s ochtends voorgeschoteld krijgt? Wat doe je om jezelf mentaal weer op te peppen? En hoé voelt het als na 19,5 uur dan eindelijk die finish in zicht is?

Je ziet het hieronder in het Grote 105 van Leeghwater Vlog.


3 reacties op ‘De 105 kilometer van Leeghwater

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s