Vierdaagse Vlog dag 4

Omdat bij de Vierdaagse beelden nou eenmaal meer kunnen zeggen over sfeer dan woorden, zal ik de komende 4 dagen mijn Vierdaagse belevenissen weer vastleggen in een dagelijkse vlog. Een soort Vierdaagse journaal, maar dan met meer karaoke en playback (en minder steady shots – later als ik groot en rijk ben, koop ik een videocamera met selfiemodus, zodat ik geen halve baarden en kinnen meer film)

Vandaag dag 4: Wanneer alle pijn verdwijnt zodra je de Via Gladiola bereikt.


2 reacties op ‘Vierdaagse Vlog dag 4

  1. Hoi schat

    Weer een leuk blogje 🤣zijn jullie alweer een beetje uit gerust ? Xxxjes Mama

    Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s