Vlog: Bergrace by Night – The movie

De Bergrace by Night. Nog niet eerder heb ik zo vaak een wedstrijd gelopen. Vier keer eerder liep ik deze wedstrijd al en wat in 2009 startte als een ‘eenzaam’ loopje in het donker, is inmiddels uitgegroeid tot een ware beginnende familietraditie. Zo liep ik in 2010 samen met mijn moeder en wist ik vorig voorjaar ook mijn zusje over te halen daar haar allereerste wedstrijd te lopen. Sjoerd, die net was gestart met lopen, kon dat natuurlijk niet op zich laten zitten en sloot datzelfde najaar ook aan bij het loopfeestje. We hadden lol in de pendelbus naar de start, sloofden ons uit met de warming up, gingen op in een stoet van lichtjes en raceten na de finish meteen door naar de afterparty in het Juglerestaurant. Ja, en toen waren we natuurlijk zó enthousiast dat ook mijn zwager om ging. En zo stonden we gisteren met z’n viertjes in Ouwehands Dierenpark. Klaar voor het leukste hardloopfeestje van het jaar!


4 reacties op ‘Vlog: Bergrace by Night – The movie

    1. Zusje en zwager waren niet zo happig op mijn vlog idee (niet iedereen staat zo graag in the spotlight als ik ;-)) maar uiteindelijk appte zusje gisteren dat ze het een erg tof filmpje vindt geworden. En sowieso een super leuke avond gehad. Volgende keer gaan we weer 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s