Vlog: Trail des Fantômes – THE MOVIE

2015. Je zou zo kunnen zeggen dat dit het jaar is van nieuwe dingen. Nieuwe uitdagingen. Eerste keren. Voor het eerst op een racefiets, van try naar tri, zwemlopen, zeetochten en dan nu…een trail! Een eerste échte trail! Zo een waarvoor je besluit échte trailschoenen aan te schaffen (last minute – omdat iemand aangaf dat de Ardennen toch echt wat anders zijn dan de Utrechtse Heuvelrug), zo een waarvoor je he-le-maal naar België afreist, zo een waarvoor je met elf ‘trailerts’ samen in een op zijn Wallonisch gerenoveerd huisje gaat zitten.En zo een waarvoor je besluit eens iets nieuws te proberen en geen BLOGverslag te maken, maar een VLOGverslag. Tja, als je toch al nieuwe wegen inslaat, waarom dan op dit vlak niet ook?

Of het voor herhaling vatbaar is? Dat trailen zeker (hoewel mijn bovenbeenspieren nog niet helemaal overtuigd zijn op dit moment). Van dat vloggen mogen jullie zelf bepalen.
Eén ding weet ik in ieder geval zeker, en dat is dat beelden niets verhullen. Kan ik in mijn blog nog mooi dat overrijpe tomatenhoofd van mij verbloemen door er gewoon niks van te zeggen; op camera kun je er niet omheen! En dat gehijg? Tja, dat is gewoon trail-ontmaagdings-geluid. Bereid je dus vooral voor op een staaltje trailporno van de bovenste plank!

Deze film werd mede mogelijk gemaakt door: Andrea, Harm, Ludy, Jan Maarten, Elsa, Jonathan, Nienke, Alexander, Erlinde & Sjoerd. Met speciale gastrol voor oma.


3 reacties op ‘Vlog: Trail des Fantômes – THE MOVIE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s